Restaurering og arkitekt-renovering

Restaurering er ofte en krævende opgave. Det skal gøres harmonisk og oftest i respekt for husets oprindelse. Proportionel tilpasning er nøgleord for arkitektfirmaet Arkitektladen. Vi respekterer med andre ord historie, miljø og æstetik i alt hvad vi laver og vi vil gerne hjælpe dig også.

Vi restaurerer nærmest hvilken som helst bygning, du måtte have brug for at få renoveret. Vi kan give jer en arkitekt-renovering, der fremhæver bygningens egen arkitektur. Hvis arkitekturen er helt på tværs, kan vi give jeres ejendom et helt nyt og moderne udtryk. Hvad enten I foretrækker det kubistiske eller det romantiske udtryk, får vi det til at hænge harmonisk sammen med jeres eksisterende bygninger.​​

God erfaring med bevaringsværdige bygninger

Hos Arkitektladen er vi særligt gode til dette, og faktisk aflagde arkitekt Øjvind Andersen i sin tid eksamen i netop renovering af bygninger. Derudover må det siges at være et plus, at netop Øjvind i mange år har hjulpet med at holde styr på bygningerne i Nordens ældste by, Ribe. Og her ligger vi også den dag i dag.

Så hvis du skal bruge en dygtig fagmand til arkitekt-renovering af hus, fritidshus, stuehus, herregård eller noget helt femte, så ring eller skriv til os og se, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan fange os på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 eller du kan sende os en mail på mail@arkitektladen.dk.​

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​