Energi

At skabe god energirigtig arkitektur er et emne der er meget omdiskuteret for tiden. Hos Arkitektladen A/S arbejder vi igennem hele designprocessen og skitseringsfasen, med at skabe en arkitektur der lever op til både funktionelle, æstetiske og energimæssige krav.


Det er vigtigt at have disse parametre med tidligt i designfasen, for at opnå en spændende arkitektur, der samtidig kan overholde fremtidens energikrav. Energikravene i bygningsreglementet skærpes yderligere fra 2015. Hos Arkitektladen har vi god erfaring med at projektere nybyggeri efter den nye bygningsklasse 2015, og om hvad man skal overveje i forhold til konstruktionstyper og tekniske installationer for at imødekomme bygningsreglementets nye krav til energi.

Energiberegning

Ved alt nybyggeri skal der foretages en energiberegning af bygningens samlede energibehov. En energiberegning vil dokumentere at byggeriet lever op til bygningsreglementets krav til nybyggeri. Energiberegningen bliver lavet i programmet BE 10, udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut. 

Håndværkere, bygmestre og byggeriets rådgivere kan henvende sig til os for at få lavet denne energiberegning.​

​Om energiberegning

En energiberegning foretages på grundlag af:

  • Beliggenhed
  • Materialevalg
  • Konstruktionstyper
  • Vinduestyper
  • Tekniske installationer (opvarmningsform,

       ventilation mv.)

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​