Energi

At skabe god energirigtig arkitektur er et emne der er meget omdiskuteret for tiden. Hos Arkitektladen A/S arbejder vi igennem hele designprocessen og skitseringsfasen, med at skabe en arkitektur der lever op til både funktionelle, æstetiske og energimæssige krav.


Det er vigtigt at have disse parametre med tidligt i designfasen, for at opnå en spændende arkitektur, der samtidig kan overholde fremtidens energikrav. Energikravene i bygningsreglementet skærpes yderligere fra 2015. Hos Arkitektladen har vi god erfaring med at projektere nybyggeri efter den nye bygningsklasse 2015, og om hvad man skal overveje i forhold til konstruktionstyper og tekniske installationer for at imødekomme bygningsreglementets nye krav til energi.

Energiberegning

Ved alt nybyggeri skal der foretages en energiberegning af bygningens samlede energibehov. En energiberegning vil dokumentere at byggeriet lever op til bygningsreglementets krav til nybyggeri. Energiberegningen bliver lavet i programmet BE 10, udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut. 

Håndværkere, bygmestre og byggeriets rådgivere kan henvende sig til os for at få lavet denne energiberegning.​

​Om energiberegning

En energiberegning foretages på grundlag af:

  • Beliggenhed
  • Materialevalg
  • Konstruktionstyper
  • Vinduestyper
  • Tekniske installationer (opvarmningsform,

       ventilation mv.)

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​