​Moderne villa

Moderne unikke boliger. Har du nogensinde drømt om, hvordan dit hus skulle se ud, hvis du kunne få lov til at designe det helt fra bunden? Det er ikke et tilfælde, at funkis-stilen, eller den kubistiske stil, er på vej frem og er blevet meget moderne på det sidste. Her er helt grundlæggende ingen regler for, hvordan man kan sætte huset sammen – udover materialernes begrænsninger og fysikkens love. Og det er her, du vil have rigtig stor glæde af sparring med en erfaren arkitekt.

Hvad er et kubistisk hus?

Den kubistiske stil kaldes også funkis-stil og går helt simpelt ud på, at man sammensætter en række kasser, eller kuber, som så til sidst kommer til at gøre det ud for dit hus. Det giver helt unikke muligheder for at lege med lysindfald, indskudte etager og at binde ude- og indeområder sammen.

Vi har især de sidste par år gjort os rigtigt dygtige til at bygge funkis-huse overalt i Danmark, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at nå din drøm om et kubistisk hus. Har du tænkt på at undersøge mulighederne for at få bygget et arkitekttegnet kubistisk hus?

Så ring til os i dag på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 eller send os en mail på mail@arkitektladen.dk.​

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​