Vision

​Hos Arkitektladen A/S arbejder vi for at skabe harmoniske og arkitektonisk spændende løsninger hvor omgivelser, funktion, lys, energi og økonomi får bedst mulige samspil. Vi har stor erfaring med at designe egnstypiske boliger, der er forener både den moderne dagligdag og den klassiske danske byggeskik. For os er det vigtigt at kende jeres personlige ønsker og drømme for at kunne skabe det bedste hus til netop jeres familie. Derfor tilbyder vi alle nye kunder et gratis og uforpligtende besøg. På dette besøg vil vi gerne se jeres ejendom og drøfte jeres ideer og ønsker til et nyt stuehus, en renovering eller en tilbygning.

På baggrund af mødet med jer tegner vi det første skitseforslag til jeres nye hus, med fokus på at indtænke hvad der er vigtigt for netop jeres familie, og samtidig få det bedst mulige samspil med omgivelserne.
I samarbejde med jer retter vi skitsen til, så den rammer jeres ønsker og drømme og herefter er vi gerne behjælpelige med at få søgt de rette tilladelser hos myndighederne.

På baggrund af skitsen kan vi nu detailprojektere byggeriet og få jeres ideer og detaljer arbejdet ind i projektet. Igennem hele projektet er det vigtigt for os at have en god kommunikation med jer for at sikre at i får alle ideer og ønsker bearbejdet.

Når tegningsmaterialet er færdigt kan vi hjælpe jer med prissætning af byggeriet og afholdelse af licitation. Derudover kan vi tilbyde byggestyrring under opførelsesfasen, hvor vi vil deltage i byggemøder med jer og håndværkerne. Her vil vi kunne være behjælpelig med at svare på opklarende spørgsmål af både æstetisk‐ og teknisk karakter, og assistere jer ved uforudsete problemstillinger.

Vi glæder os meget til at høre om jeres tanker og ideer til et fremtidigt byggeri, og I er altid velkomne til at ringe til os for en uforpligtende snak og et evt. møde.​

​Historie

Arkitektladen A/S er grundlagt i Ribe i 2007, og vi har siden 2008 haft til huse i en genopført tagetage i pakhusbygningen ud mod Skibbroen. Herfra har vi udsigt til Domkirken, gågaden, Skibbroen og Hovedengen i Nordens ældste by, hvilket er rigtig gode og inspirerende rammer for et arkitektfirma med lidenskab for videreførelse af gammel bygningskultur‐arv.

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​