​Byggerådgiver med stor byggeerfaring

Leder du efter en byggerådgiver? Hos Arkitektladen A/S har vi stor erfaring med både byggerådgivning og byggestyring for private og erhverv. Vi brænder i det hele taget for at skabe smukke og unikke boliger. Vi ligger i Jylland, men vi tilbyder også rådgivning på Fyn og i resten af Danmark.

Rådgivning og tilsyn af byggeprojekter

Vi varetager alt fra ide og plantegning til byggestyring og koordinering af håndværkerne i forbindelse med byggeriet og renoveringen. Vi tilbyder også arkitektrådgivning og byggerådgivning i forbindelse med hushandler, tilrettelæggelse afnybyggeri og løbende tilsyn af byggeprojekter. Du kan med andre ord få hjælp af en byggerådgiver til hele eller dele af et projekt.

Det er altid vigtigt at have en kompetent fagmand, som kan skabe overblik, komme med forslag og lede en i den rigtige retning. Vi lytter først og fremmeste til dine ønsker og behov. Samtidig bidrager vi med vores viden og erfaring, og det kan være om alt fra de små detaljer til de helt store linjer. Dermed sikrer vi, at du får det helt rigtige resultat, som du bliver glad for i mange år.

Hvad koster en byggerådgiver?

Vores pris for en byggerådgiver afhænger naturligvis af projektets kompleksitet, men også af omfanget, varigheden og arten af byggerådgivningen. Der kan være tale om en hushandel, der kan være tale om et byggeprojekt, som du selv står for, eller der kan være tale om et projekt, hvor du har et hyret et byggefirma. Der kan desuden være tale om et byggeri, hvor vi varetager byggestyring og koordinering af håndværkere.

Få et uforpligtende tilbud på rådgivning

Du er velkommen til at høre mere om os og om, hvad vi tilbyder. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på kompetent rådgivning uden omsvøb. Du kan ringe til os på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail mail@arkitektladen.dk.​

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​