​Byggerådgiver med stor byggeerfaring

Leder du efter en byggerådgiver? Hos Arkitektladen A/S har vi stor erfaring med både byggerådgivning og byggestyring for private og erhverv. Vi brænder i det hele taget for at skabe smukke og unikke boliger. Vi ligger i Jylland, men vi tilbyder også rådgivning på Fyn og i resten af Danmark.

Rådgivning og tilsyn af byggeprojekter

Vi varetager alt fra ide og plantegning til byggestyring og koordinering af håndværkerne i forbindelse med byggeri og renovering. Vi tilbyder også arkitektrådgivning og byggerådgivning i forbindelse med hushandler, tilrettelæggelse af nybyggerier og løbende tilsyn af byggeprojekter. Du kan med andre ord få hjælp af en byggerådgiver til hele eller dele af et projekt.

Det er altid vigtigt at have en kompetent fagmand, som kan skabe overblik, komme med forslag og lede en i den rigtige retning. Vi lytter først og fremmeste til dine ønsker og behov. Samtidig bidrager vi med vores viden og erfaring, og det kan være om alt fra de små detaljer til de helt store linjer. Dermed sikrer vi, at du får det helt rigtige resultat, som du bliver glad for i mange år.

Hvad koster en byggerådgiver?

Vores pris for en byggerådgiver afhænger naturligvis af projektets kompleksitet, men også af omfanget, varigheden og arten af byggerådgivningen. Der kan være tale om en hushandel, der kan være tale om et byggeprojekt, som du selv står for, eller der kan være tale om et projekt, hvor du har et hyret et byggefirma. Der kan desuden være tale om et byggeri, hvor vi varetager byggestyring og koordinering af håndværkere.

Få et uforpligtende tilbud på rådgivning

Du er velkommen til at høre mere om os og om, hvad vi tilbyder. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på kompetent rådgivning uden omsvøb. Du kan ringe til os på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail mail@arkitektladen.dk.​

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

​Infohytterne langs grænsestien begynder i disse dage at rejse sig i landskabet.

Se en video fra byggepladsen her: Grænsestien 2020 Infohytte

​​Info om projektet:

I anledningen af 100-året for genforeningen med Sønderjylland har Esbjerg Kommune valgt at etablere en vandresti langs den tidligere grænse syd for Ribe. Langs ruten opføres der tre startbaser med en informationsbygning hvert sted.

Arkitektladen A/S har i samarbejde med Esbjerg Kommune designet disse informationsbygninger. Konstruktion og design tager afsæt i de gendarmhytter, som stod langs grænsen

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​