Herregård i flot og rummeligt design

​Herunder kan du se nogle af de smukke ”slotte og herregårde”, som vi hos Arkitektladen A/S har været med til at skabe rundt omkring i Danmark. Det er smukke bygninger, der passer perfekt ind i omgivelserne på det sted, hvor de ligger. Samtidig er en herregård en moderne bolig, der opfylder behovene i en travl hverdag for de mennesker, der bor der.

En herregård skal passe til stedet

Når man bruger de gængse byggeteknikker, gør det ikke nødvendigvis byggeriet af et utraditionelt byggeri dyrere. Den viden er sammen med en masse anden viden og erfaringer værd at have med i overvejelserne.

Få råd og vejledning hos os

Hos Arkitektladen har vi mere end 25 års erfaring med alle former for byggerier og renoveringer. Så har du en drøm om egen herregård, så kontakt os på 7027 3006 for en uforpligtende snak og et møde om dit projekt. Vi yder gerne rådgivning hele vejen igennem processen – fra det første skitseforslag til indhentning af tilladelser hos myndighederne og eventuelt prissætning af byggeriet, licitation og byggestyring.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​