Moderne arkitekttegnet villa

Moderne unikke boliger. Et nybyggeri af en arkitekttegnet villa er et spændende projekt, for det er lig med masser af muligheder for at udleve drømmene om, hvordan man gerne vil bo. Men det sætter også tanker i gang om de mange faktorer, der skal tages hensyn til i forbindelse med en villa, og de mange valg, der skal træffes. 

Vi opfylder dine drømme, ønsker og behov

En arkitekttegnet villa skal ikke bare være smuk i sig selv. Den skal også passe ind i omgivelserne. Og så skal den være funktionel, så den kan danne rammen om en velfungerende hverdag i en god atmosfære, hvor alle familiens medlemmer har mulighed for at udfolde sig.


Hos Arkitektladen lægger vi stor vægt på at skabe en harmonisk og arkitektonisk spændende villa, hvor alle drømme, ønsker og behov går op i en højere enhed. Vi lytter til Jer og bidrager med vores viden og erfaring, så resultatet af din villa bliver en bolig, hvor indretningen og de forskellige løsninger fungerer perfekt i dagligdagen, hvor de små detaljer fremhæver helheden, og hvor udsigten og lysindfaldet er helt optimalt. Kort sagt: Vi hjælper med at skabe din drømmebolig.

Vi bygger arkitekttegnede villaer i hele Danmark

Vi arbejder med at skabe smukke arkitekttegnede villaer i hele Danmark. Hvis du ønsker det, er vi med fra den første skitsetegning i byggefasen og frem til færdigt byggeri, hvor vi gerne står for byggestyringen og koordineringen af de forskellige håndværkere.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre dine villa boligdrømme til virkelighed, så kontakt os7027 3006 og få en uforpligtende snak.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​