Stuehus

Stuehus i traditionel dansk landstil. I de senere år er der for alvor kommet fokus på stuehuse på landejendomme – og på at gøre stuehusene til noget helt særligt. Hos Arkitektladen vil vi gerne være med til at bevare og bygge boliger, der passer ind i omgivelserne og det åbne landskab.


Et stuehus er et vidt begreb. Selvom det lyder beskedent, så er der er tale om store og imponerende huse af næsten slotslignende karakter. På engelsk kalder man et flot og stateligt stuehus på landet for country houses. Det udtryk er også ved at vinde indpas herhjemme.

Fokus på funktionalitet og æstetik

Hos Arkitektladen er vi stolte af at stå bag en lang række flotte stuehuse og boliger rundt omkring i Danmark. Vi har lavet alt fra tilbygninger på eksisterende stuehus til arkitekt-renovering og nybyggeri. Altid med fokus på stedets historie, omgivelserne og daglig funktion af de øvrige bygninger.

En bolig skal fungere for de mennesker, der bor der, hvad enten det handler om et lille hus i byen eller et stort og mægtigt stuehus på landet. Når vi skaber nye huse eller medvirker ved renovering af eksisterende boliger, har vi altid fokus på både funktionalitet og æstetik. Boligen skal være smuk og passe ind i omgivelserne, men den skal også fungere i en travl hverdag.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dit stuehus

Hos arkitektfirmaet Arkitektladen A/S har vi mere end 25 års erfaring. Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe et smukt stuehus til dig og din familie, er du velkommen til at kontakte os på 7027 3006 for en uforpligtende snak og rådgivning.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​