​Nybyggeri – alt fra plantegning til byggestyring

Står du foran et større eller mindre nybyggeri? Hos arkitektfirmaet Arkitektladen A/S skaber vi smukke og unikke boliger i alle størrelser for private og erhverv.

Vi varetager gerne hele forløbet fra plantegning af dit nye hus til byggestyringen og koordineringen af håndværkerne. Vi holder til i Jylland, men vi tegner og bygger også på Fyn og i resten af Danmark.

Vi lytter og bidrager med vores viden og erfaring

Ethvert nybyggeri er et spændende projekt, hvor der er mange muligheder, og hvor ens drømme kan gå i opfyldelse. Samtidig skal der tages mange valg, og normalt er der også et budget i forbindelse med et nybyggeri.

Vi tilbyder ikke færdige pakker fra skuffen, og derfor benytter vi os heller ikke af typehuse. Vi tegner derimod dit hus helt individuelt, så du får et nyt hus, der passer perfekt til dig og din familie. Vi lytter med andre ord til dine ønsker og behov, mens vi bidrager med vores viden og erfaring om alt fra de små detaljer til de store linjer.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser for plantegninger afhænger af flere forhold. Dertil kommer selve byggeriet, herunder de ønskede byggematerialer og tekniske installationer med videre. Samtidig kan der være særlige ønsker til bæredygtighed og arkitektoniske løsninger.

Kontakt os for at få en snak om ønsker og drømme

Du er velkommen til at få en snak om ønsker og drømme, og vi giver naturligvis den bedste rådgivning – helt uden omsvøb. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt hus.

Du kan ringe til os på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@arkitektladen.dk.​

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​