​Barn Style & New Yorker Style

Drømmer du om et hus i moderne landstil eller en lejlighed i new yorker-stil? Hos arkitektfirmaet Arkitektladen A/S tegner vi flotte og helt unikke boliger i forskellige stilarter, og vi varetager også gerne den efterfølgende byggestyring og koordinering af håndværkerne. Vi laver enestående hjem for kunder i Jylland, på Fyn og i resten af Danmark, og det kan være for både private og erhverv.

New yorker-stil – den rå og industrielle urban living

Urban living opstod i New York i 1960'erne, hvor unge kunstnere begyndte at flytte ind i nedlagte fabriksbygninger for at få bedre plads til deres arbejde. Det er med andre ord en rå og industriel indretning, som egner sig til store rum.

Denne new yorker-stil kan benyttes udvendigt og især indvendigt, og det kan være en virksomhed eller en hel bolig, men det kan også blot være et køkken eller en stue.

Bæredygtig og moderne landstil til det åbne land

Dansk landstil, som vi laver meget af, er det helt modsatte af urban living, men det helt nye er "barn style". "Barn" er det engelske ord for "lade", og denne form for "ladestil" er ved at vinde indpas i det danske landskab. Arkitekturen passer supergodt til prisrigtigt, bæredygtigt og moderne byggeri.

Denne nye stil er en gave til folk på landet, der gerne vil bo moderne og nutidigt i det åbne land, men uden at komme i karambolage med den landlige måde at bygge på. Stilen, der er en country-style, kan let forsvares i det åbne danske land, og den er inspireret af byggeri i blandt andet New Zealand, Australien, Canada og England.

Kontakt os for at høre om arkitektur og stilarter

Du er velkommen til at få en snak om arkitektur og de mange stilarter såsom barn style og new yorker-stil. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel en plantegning. Du kan ringe på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail mail@arkitektladen.dk.​

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

Herfra Ribe ønsker Arkitektladen jer alle en rigtig glædelig jul og lykkebringende nytår.

Vi kan se tilbage på et 2023 med spændende opgaver, rejsegilder og indvielser af færdige byggerier. Vi ser frem til 2024, hvor vi allerede nu har flere projekter i støbeskeen, men også glæder os til at møde nye bygherre og samarbejdspartnere.

Tegnestuen holder lukket imellem jul og nytår og vi er tilbage med genopladet batterier torsdag. d. 4. januar 2024.

 

Ny brochure

Vi skyder 2021 i gang med en ny brochure. Den kan bestilles sammen med inspirationsmaterialet her på vores hjemmeside, samt ses digital her: https://www.sebrochure.dk/arkitektladen/webview/

​​

brochure2020

​Esbjerg Byfron​d

Arkitektladen A/S er meget beæret over at modtage Esbjerg Byfonds præmiering 2020, for smukt og indbydende firmadomicil.

Det har gennem hele forløbet været en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Peter og Ib Laursen. Ideer og tanker har i tæt samarbejde gennem hele forløbet fået frit spil, indtil udviklingen samlede sig omkring den smukke Barn Style bygning, vi nu dagligt kan glæde os over lige ved syd-indkørslen til Ribe.

ib - byfond

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​