​Tegnestue til byggeri, renovering og indretning

Er du på udkig efter en tegnestue? Hos Arkitektladen A/S beskæftiger vi os med mange former for tegnearbejde for private og erhverv. Det kan være en plantegning i forbindelse med et nybyggeri eller en større renovering, men det kan også være indretning og interiør. Vi tegner for kunder på Fyn, i Jylland og i resten af Danmark.

Alt fra idé og sparring til skitse og plantegning

Vi skaber smukke bygninger, og der er altid tale om helt unikke og kundetilpassede tegninger. Vi benytter os ikke af typehuse, men laver hver tegning fra bunden, så byggeriet kommer til at passe helt perfekt til den enkelte.

Vores tegnestue har erfaring med alt fra mindre sommerhuse til større slotte, men den typiske kunde drømmer normalt om et parcelhus eller en villa. Det kan også være et sommerhus eller en udestue.

Vi er gerne med hele vejen fra ide og sparring til skitse og plantegning med videre. Herefter varetager vi også gerne byggestyring og koordinering af de forskellige håndværkere.

Der skal tage mange valg, og der er også et byggereglement og en lokalplan at forholde sig til. Dertil kommer budgettet og de mange ønsker til den fremtidige bygning.

Derfor er der et tæt samarbejde mellem dig og arkitekt gennem hele forløbet, hvor vi lytter til dine ønsker og behov, og hvor vi bidrager med vores viden og erfaring om alt fra de ganske små detaljer til de helt store linjer.

Få et uforpligtende tilbud fra erfaren tegnestue

Kontakt os gerne for at få en snak om, hvordan vores tegnestue kan hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 for at få aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail mail@arkitektladen.dk.​

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

​Infohytterne langs grænsestien begynder i disse dage at rejse sig i landskabet.

Se en video fra byggepladsen her: Grænsestien 2020 Infohytte

​​Info om projektet:

I anledningen af 100-året for genforeningen med Sønderjylland har Esbjerg Kommune valgt at etablere en vandresti langs den tidligere grænse syd for Ribe. Langs ruten opføres der tre startbaser med en informationsbygning hvert sted.

Arkitektladen A/S har i samarbejde med Esbjerg Kommune designet disse informationsbygninger. Konstruktion og design tager afsæt i de gendarmhytter, som stod langs grænsen

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​