Herregård i flot og rummeligt design

​Herunder kan du se nogle af de smukke ”slotte og herregårde”, som vi hos Arkitektladen A/S har været med til at skabe rundt omkring i Danmark. Det er smukke bygninger, der passer perfekt ind i omgivelserne på det sted, hvor de ligger. Samtidig er en herregård en moderne bolig, der opfylder behovene i en travl hverdag for de mennesker, der bor der.

En herregård skal passe til stedet

Når man bruger de gængse byggeteknikker, gør det ikke nødvendigvis byggeriet af et utraditionelt byggeri dyrere. Den viden er sammen med en masse anden viden og erfaringer værd at have med i overvejelserne.

Få råd og vejledning hos os

Hos Arkitektladen har vi mere end 25 års erfaring med alle former for byggerier og renoveringer. Så har du en drøm om egen herregård, så kontakt os på 7027 3006 for en uforpligtende snak og et møde om dit projekt. Vi yder gerne rådgivning hele vejen igennem processen – fra det første skitseforslag til indhentning af tilladelser hos myndighederne og eventuelt prissætning af byggeriet, licitation og byggestyring.

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​