​Moderne villa

Moderne unikke boliger. Har du nogensinde drømt om, hvordan dit hus skulle se ud, hvis du kunne få lov til at designe det helt fra bunden? Det er ikke et tilfælde, at funkis-stilen, eller den kubistiske stil, er på vej frem og er blevet meget moderne på det sidste. Her er helt grundlæggende ingen regler for, hvordan man kan sætte huset sammen – udover materialernes begrænsninger og fysikkens love. Og det er her, du vil have rigtig stor glæde af sparring med en erfaren arkitekt.

Hvad er et kubistisk hus?

Den kubistiske stil kaldes også funkis-stil og går helt simpelt ud på, at man sammensætter en række kasser, eller kuber, som så til sidst kommer til at gøre det ud for dit hus. Det giver helt unikke muligheder for at lege med lysindfald, indskudte etager og at binde ude- og indeområder sammen.

Vi har især de sidste par år gjort os rigtigt dygtige til at bygge funkis-huse overalt i Danmark, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at nå din drøm om et kubistisk hus. Har du tænkt på at undersøge mulighederne for at få bygget et arkitekttegnet kubistisk hus?

Så ring til os i dag på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 eller send os en mail på mail@arkitektladen.dk.​

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​