Moderne villa

Moderne unikke boliger. Et nybyggeri af en arkitekttegnet villa er et spændende projekt, for det er lig med masser af muligheder for at udleve drømmene om, hvordan man gerne vil bo. Men det sætter også tanker i gang om de mange faktorer, der skal tages hensyn til i forbindelse med en villa, og de mange valg, der skal træffes. 

Vi opfylder dine drømme, ønsker og behov

En arkitekttegnet villa skal ikke bare være smuk i sig selv. Den skal også passe ind i omgivelserne. Og så skal den være funktionel, så den kan danne rammen om en velfungerende hverdag i en god atmosfære, hvor alle familiens medlemmer har mulighed for at udfolde sig.


Hos Arkitektladen lægger vi stor vægt på at skabe en harmonisk og arkitektonisk spændende villa, hvor alle drømme, ønsker og behov går op i en højere enhed. Vi lytter til Jer og bidrager med vores viden og erfaring, så resultatet af din villa bliver en bolig, hvor indretningen og de forskellige løsninger fungerer perfekt i dagligdagen, hvor de små detaljer fremhæver helheden, og hvor udsigten og lysindfaldet er helt optimalt. Kort sagt: Vi hjælper med at skabe din drømmebolig.

Vi bygger arkitekttegnede villaer i hele Danmark

Vi arbejder med at skabe smukke arkitekttegnede villaer i hele Danmark. Hvis du ønsker det, er vi med fra den første skitsetegning i byggefasen og frem til færdigt byggeri, hvor vi gerne står for byggestyringen og koordineringen af de forskellige håndværkere.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre dine villa boligdrømme til virkelighed, så kontakt os7027 3006 og få en uforpligtende snak.

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​