Restaurering og arkitekt-renovering

Restaurering er ofte en krævende opgave. Det skal gøres harmonisk og oftest i respekt for husets oprindelse. Proportionel tilpasning er nøgleord for Arkitektladen. Vi respekterer med andre ord historie, miljø og æstetik i alt hvad vi laver og vi vil gerne hjælpe dig også.

Vi restaurerer nærmest hvilken som helst bygning, du måtte have brug for at få renoveret. Vi kan give jer en arkitekt-renovering, der fremhæver bygningens egen arkitektur. Hvis arkitekturen er helt på tværs, kan vi give jeres ejendom et helt nyt og moderne udtryk. Hvad enten I foretrækker det kubistiske eller det romantiske udtryk, får vi det til at hænge harmonisk sammen med jeres eksisterende bygninger.​​

God erfaring med bevaringsværdige bygninger

Hos Arkitektladen er vi særligt gode til dette, og faktisk aflagde arkitekt Øjvind Andersen i sin tid eksamen i netop renovering af bygninger. Derudover må det siges at være et plus, at netop Øjvind i mange år har hjulpet med at holde styr på bygningerne i Nordens ældste by, Ribe. Og her ligger vi også den dag i dag.

Så hvis du skal bruge en dygtig fagmand til arkitekt-renovering af hus, fritidshus, stuehus, herregård eller noget helt femte, så ring eller skriv til os og se, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan fange os på telefon 70 27 30 06 eller 22 12 30 06 eller du kan sende os en mail på mail@arkitektladen.dk.​

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​