Stuehus

Stuehus i traditionel dansk landstil. I de senere år er der for alvor kommet fokus på stuehuse på landejendomme – og på at gøre stuehusene til noget helt særligt. Hos Arkitektladen vil vi gerne være med til at bevare og bygge boliger, der passer ind i omgivelserne og det åbne landskab.


Et stuehus er et vidt begreb. Selvom det lyder beskedent, så er der er tale om store og imponerende huse af næsten slotslignende karakter. På engelsk kalder man et flot og stateligt stuehus på landet for country houses. Det udtryk er også ved at vinde indpas herhjemme.

Fokus på funktionalitet og æstetik

Hos Arkitektladen er vi stolte af at stå bag en lang række flotte stuehuse og boliger rundt omkring i Danmark. Vi har lavet alt fra tilbygninger på eksisterende stuehus til renovering og nybyggeri. Altid med fokus på stedets historie, omgivelserne og daglig funktion af de øvrige bygninger.

En bolig skal fungere for de mennesker, der bor der, hvad enten det handler om et lille hus i byen eller et stort og mægtigt stuehus på landet. Når vi skaber nye huse eller medvirker ved renovering af eksisterende boliger, har vi altid fokus på både funktionalitet og æstetik. Boligen skal være smuk og passe ind i omgivelserne, men den skal også fungere i en travl hverdag.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dit stuehus

Hos Arkitektladen A/S har vi mere end 25 års erfaring. Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe et smukt stuehus til dig og din familie, er du velkommen til at kontakte os på 7027 3006 for en uforpligtende snak og rådgivning.

​Bestil inspirationsmateriale

Du læse om hvem vi er, og hvordan vi arbejder,

samt se et udvalg af vores projekter ved at bestille vores inspirationsmateriale.

Vil du ringes op?

Så udfyld nedenstående kontaktformular, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyheder

VI ER HER STADIG !

Hos Arkitektladen A/S følger vi myndighederne anvisninger. Derfor arbejder hjemmefra, så vi kan forsætte vores projekter som planlagt, og vi afholder så vidt muligt møder digitalt eller på telefonen.

Hvis du har brug for at få fat på os så tag endelig kontakt. Vi sidder ved telefonen og på mail som altid. Lad os hjælpe hinanden med at holde Danmark i gang.

Vores arkitekt Øjvind Andersen sidder som altid til klar på tlf. 22 12 30 06 til at tage en uforpligtende snak og rådgive omkring jeres byggetanker. Så tag endelig kontakt vi forsætter med at realiserer jeres boligdrømme.

​​Husk at I kan følge vores byggerier og livet på tegnestuen på vores facebookside​. Du kan også følge os på Instagram og LinkedIn.

Følg os på Facebook

A​rkitektladen A/S​

Kolvigs Gaard

Mellemdammen 13C, 2. sal, 6760 Ribe

Find vej her

Telefon: 70 27 30 06

Mobil: 22 12 30 06

E-mail: mail@arkitektladen.dk

Åbningstider

​Mandag

08.00 - 15.30​

​Tirsdag

08.00 - 15.30​

​Onsdag

08.00 - 15.30​

​Torsdag

08.00 - 17.00​

​Fredag

08.00 - 13.30​

​★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​